8800. Nagykanizsa, Sugár út 2.

H-P: 09-17  Sz :09-12

 bolt@zone64.hu   +36 20 522 7065       

Weboldalak készítése

A világon több milliárd weboldal van. Csak Magyarországon naponta száz, kétszáz oldal készül. Az országban készült oldalak 75-80 %-a nem éri el azt a színvonalat, amellyel versenyezhetne az Interneten. 
Ezt két dolog határozza meg. Az első a tartalom bősége és minősége, a második a megjelenés. 
A hasznos tartalomért a megrendelő cég, vagy személy felel, a megjelenésért az oldal készítője.

Tervezés

Az első dolog, ami a weboldal készítésekor felmerül a megrendelőben, hogy milyen legyen a megjelenés, hogy nézzen ki az oldal. Ennek ellenére a tartalommal kell elsőként foglalkozni, mert csak így tudunk eljutni a megjelenéshez. 
A bemutatni kívánt dologgal természetesen minden kedves megrendelő tisztában van, de a közös munka során új lehetőségeket ismerhet meg az oldala jobbá tételéhez. 
Weboldala sikerességéhez javasoljuk, hogy letisztult formavilágú, ne felesleges szövegekben bővelkedő, de megfelelően informális megjelenésben gondolkodjon.

Ajánlatunk

Napjainkban már csak olyan oldalakat szabad készíttetni, melyek a főbb eszközökön (pc, laptop, tablet, okostelefon, esetleg TV) azok változó kijelzőihez, és kezelőfelületeihez igazodva jelennek meg, azaz „responsive”-ak. Néhány web-es kereső (pl. a google is) már prioritásként kezeli a találatoknál, hogy az adott oldal mobil-képes-e (ez pl. itt ellenőrizhető).

Cégünk letisztult formavilágú, responsive, tartalomkezelő rendszerű (CMS), kereső optimalizált oldalakat készít, legyen szó egyszerű pár menüs cégbemutatóról, vagy komplett webshop-ról.

Weblapjainkat alkalmazás szintű tűzfallal és professzionlális keresőoptimalizálási eszközökkel látjuk el. Rendszereink megfelelnek a GDPR-ban és az InfoTV.-ben foglalt biztonsági és adatvédelmi előírásoknak.

Ezeket a rendszereket könnyedén lehet (akár később is) egyéb modulokkal bővíteni (pl. blog, hírrovat stb.), valamint részletes statisztikákat kiolvasni belőlük.
Publikálás után a megrendelő saját hozzárférést kap, és a továbbiakban menedzselheti a tartalmat. Természetesen, amennyiben úgy dönt, ezt is ránk bízhatja, akár folyamatos üzemeltetésre, feltöltésre is.

Ha nálunk készítteti el weboldalát egy db. ".hu domaint" 2 évre, és "https" SSL titkosítást ingyen adunk hozzá.

Igény szerint weboldalához gyors webtárhelyet is tudunk biztosítani.

Csak egyedi megrendelésre készítünk weboldalt, tehát az árak is minden esetben egyediek, a megrendelő igényeihez, és a megrendelés volumenéhez mérten.

Ajánlat kéréséhez kérjük, a kapcsolat menüben található elérhetőségeken jelentkezzen.

logo 242X100

 8800. Nagykanizsa, Sugár út 2.
 bolt@zone64.hu
  +36 20 522 7065