8800. Nagykanizsa, Sugár út 2.

H-P: 09-17  Sz :09-12

 bolt@zone64.hu   +36 20 522 7065       

Irodagép bérlés

Irodai berendezések bérlése beruházás nélkül! 
Előre tervezhető költségek!
Nincs karbantartási, javítási költség!
Csak a papírt és az elektromos áramot kell biztosítania!

Cégünk szinte az összes ismert fénymásoló-, nyomtatógyártó termékeit forgalmazza, többet kiemelt viszonteladóként. Preferált márkánk az OKI.
A megvásárolt készülékekre is tudunk üzemeltetési ajánlatot adni, mely természetesen a bérletnél jóval kedvezőbb oldalköltségeket tartalmaz!

Amennyiben Ön mégsem szeretne beruházni kérjen ajánlatot bérleti szerződésről.

A bérlés előnyei:

 • Nincs beruházási költség
  Irodatechnikai eszközökre minden vállalkozásnak szüksége van. Sajnos ezek az eszközök hihetetlen gyorsasággal avulnak el, nem egyszeri, hanem folyamatos beruházást igényelnek. Bérlet esetén az Önök cégének nem kell komoly tőkét fordítani az eszköz beruházásba.

 • Olcsóbb, mint a beruházás
  A beruházásként megvásárolt eszközök csak az éves amortizáció arányában csökkentik az adóalapot, ezzel szemben a bérleti díj teljes nettó értéke egy összegben, havonta leírható költségként. Nem kell tárgyi eszközöket bevételezni, nyilvántartani, leltározni, és arra folyamatos értékcsökkenést számolni.
 • Előre pontosan meghatározható költség
  A díjakat a bérleti futamidő végéig garantáljuk. A bérlethez tartozó üzemeltetési szolgáltatás kalkulálható havi díjért biztosítja a készülékek tökéletes és szünetmentes működését, meglepetések és hirtelen nagy összegű kiadások nélkül.
 • Rendelkezésre állási idő maximalizálása egyszerűen
  Nem kell alkatrészt, kellékanyagot vásárolni, nincs javítási, kiszállási, karbantartási díj, csak a papírt, és az áramot kell Önnek biztosítani.

Bérleti konstrukcióban jellemzően A4-es, A3-as nyomtatókat, fénymásolókat, multifunkciós eszközöket kínálunk fekete, vagy színes nyomatok előállításához.
Partnereink igénye alapján a havi számlázási tételek lehetnek a fix bérleti díj és a lapköltség, vagy csak a lapköltség, melybe ilyenkor beépítjük a bérleti díjat.
Szerződéskötéskor minimum havi nyomtatott oldalszámot rögzítünk, mivel cégünknek is kalkulálni kell a megtérülést.

Árajánlat kérésével kérjük, forduljon kollégáinkhoz a kapcsolat menünél!

logo 242X100

 8800. Nagykanizsa, Sugár út 2.
 bolt@zone64.hu
  +36 20 522 7065